TrailManor Owner's Forum  

Go Back   TrailManor Owner's Forum > TrailManor Owners Community > Forum Admin | Account Help | Suggestion Box
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2006, 11:22 AM   #1
Bill
Site Team
 
Bill's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: The mountains of Scottsdale, AZ, and the beaches of Maine
Posts: 9,492
Default Regarding "It appears you have not posted ..."

Thanks for all your comments. I have no idea where that post came from. In all the years that this forum has existed, I have never seen anything like this. When I first saw it, I assumed it was some "helpful" member who missed all the good stuff that Mike has always posted.

If it was automatically generated by the board software, then I agree with everyone else - this is a BAD thing. Since Chris has been alerted, I am sure he will kill it.

If this happens again, you don't have to post that it happened, but will someone send me a PM so I will be aware of it immediately? Thanks.

Meanwhile, I deleted the entire thread.

Bill (moderator)
__________________
2020 2720QS (aka 2720SL)
2014 Ford F-150 4WD 5.0L
Bill's Tech Stuff album
Bill is offline  
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2021 Trailmanor Owners Page.