TrailManor Owner's Forum  

Go Back   TrailManor Owner's Forum > TrailManor Elkmont > General Discussion
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-28-2012, 05:49 PM
nickn2000
Guest
 
Posts: n/a
Default Factory LED running lights

Has anyone had any problems with the factory installed LED running lights on an Elkmont 24?
My combined Break, Turn, Running lights have several LEDs either out or filckering. I removed one of the lamps and it is a single unit with 18 LEDs in each unit (4 units in total). And the LEDs that are out are not the same ones used in each function.

There is no individual wiring to check. There are 3 sets of wires to each Lamp unit.

Anybody have any ideas?
TIA
Nick
2011 Elkmont 24
TV 2001 Nissan Frontier Crew Cab

Last edited by nickn2000; 06-28-2012 at 06:14 PM.
  #2  
Old 06-28-2012, 07:22 PM
brulaz
Guest
 
Posts: n/a
Default

No problems here. Although one of the tail lights did get a lot of water in it. Maybe that happened to yours and something shorted out? Have been experimenting with gasket sealant and grease to keep water out.
  #3  
Old 07-02-2012, 02:33 PM
nickn2000
Guest
 
Posts: n/a
Default

I am going to talk to the dealer this week and get them fixed under warranty.
We had few problems the first year (Windows on drivers side leaked, then seams on roof). But this year the drain from the sink started to leak (it was not completely glued and broke loose - re-glued it) A leak around the skylight in the bath (have not been able to duplicate so I can fix), and a number of small problems with fit and finish. Now the lights, I bet those could cost a lot. Glad I can get them fixed for free this time.
  #4  
Old 07-02-2012, 07:34 PM
brulaz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by nickn2000 View Post
I am going to talk to the dealer this week and get them fixed under warranty.
We had few problems the first year (Windows on drivers side leaked, then seams on roof). But this year the drain from the sink started to leak (it was not completely glued and broke loose - re-glued it) A leak around the skylight in the bath (have not been able to duplicate so I can fix), and a number of small problems with fit and finish. Now the lights, I bet those could cost a lot. Glad I can get them fixed for free this time.
Our Elkmont had similar problems. The worst were fixed under warranty at the factory. The others I ended up fixing by myself because we are so far away from a dealer. The factory sent me the parts free of charge. Good luck with the lights.
  #5  
Old 11-14-2012, 01:08 AM
micheljames micheljames is offline
BannedUsers
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by nickn2000 View Post
Has anyone had any problems with the factory installed LED running lights on an Elkmont 24?
My combined Break, Turn, Running lights have several LEDs either out or filckering. I removed one of the lamps and it is a single unit with 18 LEDs in each unit (4 units in total). And the LEDs that are out are not the same ones used in each function.

There is no individual wiring to check. There are 3 sets of wires to each Lamp unit.

Anybody have any ideas?
TIA
Nick
2011 Elkmont 24
TV 2001 Nissan Frontier Crew Cab
I have used many of them but no problem till now
  #6  
Old 11-18-2012, 07:27 PM
Redhawk
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorry I can't provide an answer that would help you, BUT...I can tell you that if the LED assemblys are exposed to water, it will kill them. No need to explain how I know this. Hopefully once repaired and resealed, you'll be good to go.
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2011 Trailmanor Owners Page.